Σχετικά με εμάς

Πρόσθεσε εκείνα τα στοιχεία του εστιατορίου σου που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σου.

 

Εάν έχεις παράδοση στην εστίαση ή χρησιμοποιείς προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες ή συνταγές μην παραλήψεις να τις αναφέρεις.

 

Ιδανικά το μενού πρέπει να προκύπτει από τη φιλοσοφία σου απέναντι στη μαγειρική ή να αναδεικνύει την τοπική κουζίνα που επέλεξες. 

 

Τέλος, μην ξεχάσεις να αναφέρεις λίγα λόγια για την ομάδα που τρέχει κάθε μέρα την κουζίνα, το σέρβις και όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει άνεση και να επιλέξει το εστιατόριο σου.

Η ιστορία μας

 

Μοιράσου με τους πελάτες και τους επισκέπτες του site σου τις ιστορίες και τις στιγμές που κάνουν το εστιατόριο σου να διατηρεί την αυθεντικότητα του μέχρι και σήμερα.

 

Αρχικά παρουσίασε την έμπνευση των ιδρυτών τους και το όραμα που τους οδήγησε στο να πάρουν την απόφαση να ασχοληθούν με την εστίαση.

Στη συνέχεια μπορείς να παρουσιάσει σημεία καμπής της επιχείρησης είτε από ιστορική σκοπιά είτε με βάση μεγάλες αλλαγές που έγιναν και σας χαρακτηρίζουν διαχρονικά.

Τέλος, μην ξεχάσεις να αναφερθείς στο πρόσφατο παρελθόν και να δεσμευτείς πως θα συνεχίσει να παρέχεις τις υπηρεσίες σου με το ίδιο μεράκι.